google-site-verification=PmrKdFn_nzv6sWWHwe-YiUGu6sKA_jdpb5TbKIoGXFk Koh Lanta - Thailand » RejsertilThailand.dk

RejsertilThailand.dk

Koh Lanta - Hotel & Rejseguide

FIND BILLIG
FLYBILLET
TIL THAILAND
Koh Lanta
Booking.com
Booking.com
Koh Lanta Thailand
INFORMATION OM KOH LANTA ISLAND
Koh Lanta er med en blanding af lange vidder og afsondrede strande med hvidt sand og lidt lavere temperaturer som følge af den friske havluft, en vidunderlig rolig destination hvis du vil undgå, hvad der er typiske højdepunkter på de mere kendte feriedestinationer i Thailand. Afslapning er dagens orden her, med mulighed for at deltage i snorkling og dykning i de smukke og klare omkringliggende farvande, hvilket også gør Koh Lanta til et yderst populært rejsemål for familier.
Ko Lante er blevet meget populært i de senere år, og for skandinaviske turister i særdeleshed. Således er det næsten ikke til at undgå at høre det danske eller svenske sprog hvis du besøger øen..
 
BILLIGT HOTEL PÅ KOH LANTA
For at finde et billigt hotel på Koh Lanta kan du naturligvis vælge et af de hoteller som nævnes i videoen herover som er lavet af Star Tour. Du kan også gå på opdagelse i vores katalog herunder på siden og måske finde et billigt og bedre hotel..
MERE REJSEINFORMATION OM KOH LANTA
Transport til Koh Lanta
Det er relativt nemt at komme til koh Lanta. Efter din ankomst i Bangkoks Suvarnabhumi International lufthavn er en af ​​to metoder de mest benyttede. Enten med fly eller taxi/minibus.
Ko Lanta har dog ikke har sin egen lufthavn, så flyvninger til, Trang, Krabi eller Phuket er dine muligheder. Fra Trang og Krabi er der adgang til Ko Lante via taxa/minibus og færgeforbindelser.
Attraktioner, Seværdigheder og Oplevelser på Koh Lanta
Attraktioner og Seværdigheder
En af de største attraktioner på Ko Lanta er stranden og muligheden for at slappe af i rolige omgivelser, men der er også andre attraktioner, der tilbyder lidt mere end at slikke sol. Dykning i det omkringliggende klare vand er en væsentlig attraktion for mange turister. Uanset om du er novice eller ekspert, så er der en vidunderlig undervandsverden der venter på dig. Muligheden for at udforske koralrevet gøres let med snorkel og dykkerbriller men på Ko Lanta er der også en lang række PADI dykkercentre som kan tage dig længere ud på havet eller måske endda hjælpe dig med at erhverve et dykkercertifikat. Koralrevet og de undersøiske huler omkring Ko Lanta indeholder tusindvis af arter af koraller og fisk, og kan være en uforglemmelig ferieoplevelse.

Af yderligere eventyr kan nævnes Khao Mai Keow grotterne som ligger i den sydlige ende af øen. Disse grotte består af en lang række fantastiske klippeformationer, stalagmitter, stalaktitter og huler. Indgangen til grotterne ligger på privat ejet jord, og i sædvanlig thailandsk forretningsstil er der naturligvis en guide som mod betaling kan føre dig sikkert hen mod grotterne. På vejen vil du skulle krydse en række rebbroer, gå gennem junglen og sågar også passere en gummiplantage undervejs.

Også i den sydlige del af Koh Lanta National Marine Park ligger der en fantastisk strand. Her er det også muligt at tage på jungle trekking igennem den uspolerede jungle og holde picnic i et med en lille fyrtårn. Dette sted er uden tvivl et af de mest fotograferede steder på øen, og helt sikkert et postkort foto værdigt. Vælger du at bo på hotel i den sydlige del af Koh Lanta så kan du med fordel vælge at bo ved stranden Kan Tiang, som er helt uovertruffen..
Hvad er en ferie i Thailand uden at hilse på den hellige elefant. Elefanten er en integreret del af den thailandsk kultur, så det kan næppe komme som en overraskelse at der naturligvis også er elefant trekking tilgængelig. Så hvis du kunne tænke dig at komme til at ridde på ryggen af en elefant, så skal du tage et smut forbi Sumate Lanta Yai Safari. For at få mest muligt ud af besøget i elefantlejren, så er det bedst at komme tidligt på dagen, for der er så meget at opleve. Denne attraktion er så kendt på øen at det bør være muligt at booke med rabat direkte på det hotel du bor på.

Speedbåd- og longtail bådture er en glimrende måde at se øen fra et andet perspektiv. På den østlige side af øen, vil du finde tætte mangrover og en 30 kilometer lang kanal som tilbyder en fantastisk mulighed for at udforske området og opleve det forskelligartede dyreliv, huler og kalkstensgrotter.

Hvis du vil tage på en tur til fortiden så er
Sea Gypsy Village også et besøg værd, da det viser, hvordan livet var før øen blev kommercialiseret. Livsstilen her har ikke ændret sig i århundreder, og er bestemt et meget populært sted for besøgende, der gene vil se hvordan ølivet i Thailand leves.

Nattelivet på Koh Lanta
Dette sidste afsnit er om, hvad mange besøgende kommer til Thailand for, nemlig de piger, der arbejder i barerne og tilbyde deres tjenester i håb om at finde en mand eller blot for at tjene nogle penge. Ko Lanta har masser af barer i og omkring de store ferieresorts, men der er ikke mange steder af den frække slags, så hvis det er den form for underholdning du søger så du er du kommet til det forkerte sted. Der er nogle enkelte barer med "arbejdende piger", men det er meget begrænset, og da Ko Lanta overvejende er en moderat muslimsk ø, så er de lokale piger heller ikke så åbne over for denne form for aktivitet. Det vil være en langt bedre løsning at besøge et af ​​de større 'nattelivs' steder i Thailand, såsom Pattaya, Phuket eller Bangkok hvis du søger kvindeligt bekendskab..
KORT OVER KOH LANTA
Koh Lanta består af en række små-øer, der ligger i Malacca-strædet cirka 65 kilometer syd for Krabi. Øen er kun godt 6 km bred og 30 km lang omkranset af det smukkeste koralrev og masser af liv i havet. Øen, når man ser bort fra de største områder ved feriehotellerne, består overvejende af bjergrig regnskov så højt som 400 meter over havets overflade.
Koh Lanta