google-site-verification=PmrKdFn_nzv6sWWHwe-YiUGu6sKA_jdpb5TbKIoGXFk Flybillet til Thailand - RejsertilThailand.dk

Flybilletter til thailand

Hotel & Rejseguide
flybillet til Thailand
Flybilletter til Thailand
Hvad end du lider af flyskræk, eller blot gerne vil have en lille smule baggrundsviden om hvad du kan forvente af det flyselskab som du skal rejse med til Thailand så læs blot videre..
Standarden uanset om det er luksus på 1. klasse eller på budget kan variere fra selskab til selskab, så hvis du har særlige krav hertil kan det være en god ide' at sætte dig lidt ind i forholdene inden du bestiller din flybillet til Thailand.
På nogle fly kan du eks. ikke få skænket alkohol og hvad med kvaliteten af flymaden, er den vigtig for dig?
Nogle rejsende vil helst så billigt som muligt fra Danmark til Thailand, og vægter måske ikke flyvetid eller forplejning så højt. Måske er det også ok med en enkelt mellemlanding ? eller skal flyet gå direkte til Bangkok uden stop ?
Spørgsmålene kan være mange og på denne side kan du læse lidt om de forskellige flyselskaber som har ugentlige afgange fra Danmark til Bangkok. Vi beskriver her på siden kun de selskaber som har fly der afgår fra både Billund og fra kastrup lufthavn, men et alternativ til at rejse fra Danmark kan selvfølgelig være at benytte en tysk eller svensk lufthavn. Typisk rejser de fleste danskere i disse lande fra enten Hamborg eller Stockholm.

Thai Airways har i mange år været blandt danskernes favoritter. God standard og komfort i form af rimelig benplads har som regel altid været en del af det at flyve med Thai, men nok særligt servicen og forplejning om bord på flyet har altid været meget rost.

Flyselskaber med direkte flyvninger til Bangkok:
Thai Airways, SAS, Norwegian.
Flyvetid ca. 10t 30m

Om det gør flyveturen mere eller mindre behagelig hvis du på forhånd har sat dig ind i det enkelte flyselskabs omdømme er ifht. sikkerhed og deres historik på uheld og styrt er, ved vi ikke, men ikke desto mindre kan du på Airlineratings.com læse alt om de forskellige flyselskaber og hvem du måske bør undgå hvis ikke flyveturen skal blive alt for nervepirrende...
Flybilletter til Thailand og Bangkok i særdeleshed er efterhånden ret nemme at finde i prislejet under 5000 kr. og til tider er det sågar muligt at finde dem helt ned til et godt stykke under de 4000 kr. Et stadigt stigende antal danskere planlægger på egen hånd deres rejse i Thailand. Her på Rejser til Thailand har vi valgt at samarbejde med Skyscanner som giver dig et hurtigt overblik over de billigste billetter her og nu.
Billig flybillet til Bangkok Thailand >

Efter vores mening, så er den bedste måde at finde en billig flybillet til Thailand, ved at søge på Momondo.
På Momondo kan du finde flybilletter fra alle de store flyselskaber såsom Thai Airways, SAS, China Airlines, Singapore Airlines og mange flere, og vi mener at det er den mest brugervenlige søgemaskine på nettet..

Brug Momondo til at finde de billigste flybilletter til
Bangkok lufthavn

Momondo samler tilbud fra de mange flybilletudbydere på markedet som opkøber billetter fra de store flyselskaber med rabat, en rabat som du sjældent selv kan opnå ved at bestille direkte ved flyselskabet på egen hånd.


Kort over Bangkok lufthavn
Hemmeligheder som flypersonalet ikke deler med hvem som helst..
Flypersonalets hemmeligheder eller… gode råd !
Flyferie er i disse år mere populært end nogensinde før. Lave priser på flybilletter og faldende priser på hotelovernatninger gør at flere og flere rejsende selv arrangerer deres ferie uden om de etablerede rejsebureauer, men hvad skal man vide om det at rejse med fly ?
Vi afslører her nogle af de hemmeligheder mange piloter og stewardesser kender til, men de af forskellige grunde ikke ønsker at dele med deres passagerer..
25. Hør efter når nødproceduren oplæses.
Er du erfaren flyrejsende så vil du formentlig nikke genkendende til at det kan være svært altid at holde koncentrationen når flyets personal går igang med at gennemgå sikkerhedsrutinerne for flyet i tilfælde af nødlandning eller anden faretruende situation på flyet.
Eksempelvis ved du formentlig ikke at fra det tidspunkt at iltmaskerne falder ned over dit hoved så har du kun ca. 15 min. ilt i disse. Denne tid er akurat nok til at piloten, i tilfælde af faldende kabinetryk, kan sænke flyets til en højde hvor du kan trække vejret ubesværet. Når det så er sagt så skal du være opmærksom på at du ved faldende kabinetryk i høj flyvehøjde kan have så lidt som 20-30 sekunders tid før du vil besvime, så der er altså en god grund til at du skal tage masken på før du hjælper andre..

24. Eletronik og mobiletelefon ombord.
Når du bliver bedt om at slukke dit elektroniske udstyr eller sætte din telefon i “flymode” så bør du følge anvisningen. Nej, hvis du eller din sidemand undlader at gøre dette så kan det ikke få flyet til at styrte ned, men det kan forstyrre piloten noget så grusomt. Elektroniske apparater kan skabe interferrens/elektromagnetiske forstyrrelser i flyet som i værste fald kan medføre at piloten pga. støj i sin hovedtelefon ikke får hørt vigtige lufttrafik meldinger..og hvem ved hvad det kan føre til ?

23. Intet sæde er mere sikkert end et andet..næsten.
Måske har du læst undersøgelser der viser at en bestemt sæderække i flyet er mere “sikker” at sidde på i tilfælde af flyet styrter ned eller lignende..men er det nu også rigtigt at der kan være forskel på hvor sikkert det er at flyve, alt efter hvor man sidder ?
Statistiske undersøgelser af diverse flystyrt, har vist at de bagerste sæder i flyet, med få procents forskel, er en lille smule sikrere end sæderne i resten af flyet.
Dødeligheden ved flystyrt er for den forreste del af flyet opgjort til 38%, midterste del 39% og de bagerste sæder til 32%. Desuden er det selvfølgelig også sådan, at passagerer der sidder nærmest nødudgangene har lettere ved at overleve, grundet den simple forklaring at det er nemmere at komme hurtigt ud i tilfælde af at flyet går i brand eller lander i havet.
Frygt dog ikke flyvning ! det aldrig har været sikrere at flyve, end idag..

22. Toilettet kan både åbnes og låses udefra.
Ja, de fleste ved ikke at toiletterne på flyet både kan låses og åbnes fra ydersiden. Der sidder nemlig en mekanisme (typisk bag ved Rygning Forbudt skiltet) som giver mulighed for at åbne/lukke døren. Årsagen til denne anordning er den simple at personalet skal kunne komme ind på toilettet i tilfælde af at nogen bliver dårlige/besvimer på den anden side af døren eller i værste tilælde har gang i noget ulovligt.

- Fortsættes..
Billige flybilletter til Thailand