Flybilletter til thailand

Hotel & Rejseguide
flybillet til Thailand
Flybilletter til Thailand
Hvad end du lider af flyskræk, eller blot gerne vil have en lille smule baggrundsviden om hvad du kan forvente af det flyselskab som du skal rejse med til Thailand så læs blot videre..
Standarden uanset om det er luksus på 1. klasse eller på budget kan variere fra selskab til selskab, så hvis du har særlige krav hertil kan det være en god ide' at sætte dig lidt ind i forholdene inden du bestiller din flybillet til Thailand.
På nogle fly kan du eks. ikke få skænket alkohol og hvad med kvaliteten af flymaden, er den vigtig for dig?
Nogle rejsende vil helst så billigt som muligt fra Danmark til Thailand, og vægter måske ikke flyvetid eller forplejning så højt. Måske er det også ok med en enkelt mellemlanding ? eller skal flyet gå direkte til Bangkok uden stop ?
Spørgsmålene kan være mange og på denne side kan du læse lidt om de forskellige flyselskaber som har ugentlige afgange fra Danmark til Bangkok. Vi beskriver her på siden kun de selskaber som har fly der afgår fra både Billund og fra kastrup lufthavn, men et alternativ til at rejse fra Danmark kan selvfølgelig være at benytte en tysk eller svensk lufthavn. Typisk rejser de fleste danskere i disse lande fra enten Hamborg eller Stockholm.

Thai Airways har i mange år været blandt danskernes favoritter. God standard og komfort i form af rimelig benplads har som regel altid været en del af det at flyve med Thai, men nok særligt servicen og forplejning om bord på flyet har altid været meget rost.

Flyselskaber med direkte flyvninger til Bangkok:
Thai Airways, SAS, Norwegian.
Flyvetid ca. 10t 30m

Om det gør flyveturen mere eller mindre behagelig hvis du på forhånd har sat dig ind i det enkelte flyselskabs omdømme er ifht. sikkerhed og deres historik på uheld og styrt er, ved vi ikke, men ikke desto mindre kan du på Airlineratings.com læse alt om de forskellige flyselskaber og hvem du måske bør undgå hvis ikke flyveturen skal blive alt for nervepirrende...

Flyskræk

Flytyper

View Larger Map
Billige flybilletter til Thailand