google-site-verification=PmrKdFn_nzv6sWWHwe-YiUGu6sKA_jdpb5TbKIoGXFk Telefon og Internet i Thailand - RejsertilThailand.dk

Telefon og Internet i Thailand

Gode råd om opkald til Danmark..
Find din rejsepartner inden afrejse til Thailand..
Thailands Flag Telefon og Internet
Som de fleste andre danske turister i Thailand har du sikkert også svært ved at undvære din mobiltelefon på ferien i Thailand og har en eller anden form for behov når vi snakker mobil og internet opkobling.
Heldigvis er det sådan at der de seneste 10 år er kommet meget bedre forbindelse i Thailand, både når vi snakker mobildækning til telefonopkald og også når vi snakker internet opkobling via mobilnettet.
Hvor det for 10 år siden var praktisk talt umuligt at komme på nettet uden om hotellets ultra sløve internetopkobling, så er det nu muligt stort set alle steder i Thailand at komme på nettet eller ringe hjem til Danmark enten via mobilnettet eller via Skype eller Viper på internettet…

Obs ! Hvis du lader dit danske simkort sidde i telefonen når du er på ferie i Thailand så husk at slå data fra inden flyet afgår fra Danmark. Ellers kan du nemt blive slemt overrasket over, hvor stor din telefonregning er, når du kommer hjem.
1 Mb data (typisk svarende til to status opdateringer på Facebook med billede) koster ml. 75-100 kr. alt efter hvilket telefonselskab du har, så pas på !

Efter du er landet i lufthavnen og tænder din telefon vil du formentlig se at der er forskellige mobilnetværk tilgængelige på telefonen: True, DTAC eller AIS hedder de.
Du kan købe et thailandsk simkort allerede når du lander i lufhavnen. Hvis du lander i Suvarnabhumi Airport i Bangkok så er der flere kiosker lige uden for de internationale gates hvor du kan købe Thai simkort. True Move, DTAC og AIS er allere repræsenteret i lufthavnen og deres simkort kan typisk erhverves fra 50 Baht. Altså ca. kun 10 kr. så er du igang..
Mobil Thailand
Thailandske simkort kan du købe allerede når du lander i lufthaven. Ellers kan de købes i stort set alle 7-11 eller DTAC butikker..

Det thaiilandske simkort fungerer på samme måned som i Danmark. Vær dog opmærksom på at simkortet har den størrelse, som du skal bruge til din telefon, alt efter om det er nano, micro eller normal simkort den skal bruge.

De mest populære teleudbydere i Thailand:

DTAC, AIS og True Mobile..
Gode råd om mobiltelefoni og internet i Thailand…

1. Køb dit simkort med data i den lokale 7-11

Brugere på vores Facebook side er kommet med nedenstående kommentarer vedr. emnet:

Findes der nogle herinde med erfaring i telefoni når man skal være længere til i Thailand?
Hvad med dataforbrug ? Vi vil gerne have ubegrænset eller meget data med i pakken.

Når vi er i Hua Hin som vi er et par gange om året, benytter vi os af fri Wifi som findes på stort set alle barer, restauranter og hoteller. Til telefoni anvender vi Viber eller Skype som begge er internet baseret. Det er alt gratis og virker perfekt.

Køb simkort og tlf nr med data, i thailand. Det er ikke dyrt, og sådan har vi klaret det, hver gang i har været der i længere tid...

True move 400 baht i 7/11 ubegrænset data 1 måned du skal bare betale 50 baht for at få et nummer også

Hej , Du kan købe simkort taletid data i alle 7 Eleven butikker, det kan gøres meget billigt.

Jeg bruger selv en transportabel wifi.. med deres største pakke.. 1099 bath om måneden.. 20 gb forbrug maks hastighed.. omkring 5 mbps. alt overstigende forbrug bliver sænket til omkring 400 kbps.. .. . Dermed behøver jeg ikke at købe en internet pakke til min mobil.. da jeg har min wifi med overalt og familien kan slutte til den ogsaa... jeg skal dog købe taletid , hvis jeg vil ringe....


Ca. priser på telefonopkald med dansk simkort i Thailand til Danmark.

Modtage opkald fra Danmark: 4-14 kr.

Ringe op til Danmark: 8-15 kr.

Dataforbrug: 75-100 pr. MB
Telefon og Internet