google-site-verification=PmrKdFn_nzv6sWWHwe-YiUGu6sKA_jdpb5TbKIoGXFk Vaccination og Læge Thailand

Vejret i Thailand

Hotel & Rejseguide
Find din rejsepartner inden afrejse til Thailand..
Thailands Flag VACCINATION OG LÆGE
Vaccination
Skal man vaccineres inden rejsen til Thailand ?
Svaret er i det fleste tilfælde; Ja, det er nok en ganske fornuftig ide´.
Alt andet lige er der selvfølgelig forskel på om man blot skal ligge ved stranden i 14 dage på Phuket eller men skal vandre rundt i bjergene i nord-thailand på trekkingture i regnskoven. Ligeledes kan der også være forskel på hvilke vaccinationer der er påkrævet alt efter hvor lang tid du skal være i Thailand, ligesom der er forskel på hvor lang tid inden din afrejse den enkelte vaccination skal gives for at have effekt fra dag ét i Thailand.

Vi gør opmærksom på at informationerne på denne side kun er anvisninger og vi fraskriver os ethvert ansvar for din sikkerhed på ferien i Thailand. Derfor anbefaler vi altid at du søger råd hos egen læge, der måske også kender din nuværende historik ifht. hvilke vaccinationer du måske har fået tidligere..
Når vi snakker om vaccination før rejsen til Thailand, så er der forskellige vaccinationer som det er godt at have styr på.

Stivkrampe
Denne vaccination skal man have styr på om er taget inden for de sidste 10 år. Stivkrampe er noget man kan få ifbm. urene sår og sårskader som måtte opstå under ferien i Thailand. Der for er det vigtigt at vide om du har fået stivkrampavaccination inden for de sidste 10 år.

Hepatitis A
Hepatitis A kaldes også smitsom leverbetændelse. Man kan blive smittet med Hepatitis A gennem mad og vand. Der er to forskellige måder man kan beskyttes på. Den ene er ved Gammaglobulin som er fremstillet af blodprodukter og kun beskytter op til 5 måneder efter stikket, den anden (foretrækkes) er ved egentlig vaccination som holder op til 1 år efter første stik og helt op til 20-25 efter andet stik.
Vaccination mod Hepatitis A kan også kombineres med vaccination mod Hepatitis B.

Malaria
Tidligere i afsnittet nævnte vi at der kan være forskel på om man skal ligge på stranden i 14 dage eller skal vandre rundt i regnskoven, og her tænkte vi i særdeleshed på Malaria. Hvis man planlægger at skulle på trekkingture i nord-thailand vil det formentlig være en rigtig god ide´at tage sine forholdsregler. For at beskytte sig mod Malaria kan man ved lægen få nogle særlige tabletter som i en periode skal indtages dagligt sammen med mad eller drikke.
Du skal være opmærksom på at der ikke findes et lægemiddel der beskytter 100% mod Malaria. Den beskyttelse du får med nuværende tilgængelige midler giver ca. 80-90% beskyttelse, hvorfor det er ligeså vigtigt at du i det hele taget prøver at beskyttet dig mod at blive stukket af malariamyggen. Myggenet og myggespray/creme til kroppen bør derfor også medbringes eller købes i Thailand.

Læs evt. mere om vaccination på disse sider:
vaccination.dk og ssi.dk


___________________________________________________________________________

Bangkok Hospital
2 Soi Soonvijai 7, New Petchburi Road, Huaykwang
Bangkok, 10310
Thailand
tlf. 023103000, + 662

Phuket Hospital
2/1 Hongyok Utis Road, Muan District
Phuket 83000
Thailand
tlf. +66 (0) 7625 4425
Vaccination/Læge