google-site-verification=PmrKdFn_nzv6sWWHwe-YiUGu6sKA_jdpb5TbKIoGXFk Kontakt » RejsertilThailand.dk

Kontakt RejsertilThailand.dk

Hotel & Rejseguide
Kontakt
Rejser til Thailand.dk drives af ThomasRejser.dk / Smartmedia, som ud over udviklingen af diverse webløsninger har mere end 15 års erfaring med rejser i Thailand. Vi står bag en lang række rejseguides på nettet med særlig fokus på danskernes foretrukne rejsemål, ikke mindst i Thailand.
Vi står bla. bag rejseguides som
HuaHin.dk, Pattaya.dk, ChiangMai.dk, FlybilletterTilThailand.dk og flere andre..

Hvis du har spørgsmål ang. din kommende ferie i "Smilets Land" så er du meget velkommen til at kontakte os, og vi vil hjælpe dig så godt som muligt,så du kan få det absolut bedste ophold i Thailand..

Vi gør opmærksom på at indholdet på RejsertilThailand.dk delvist skrives i samarbejde med tilknyttede freelanceskribenter i Thailand, som løbende leverer aktuelt indhold til de forskellige rejseportaler.
Specifikt angående vores artikler og beskrivelser af nattelivet på de forskellige feriedestinationer, skal det nævnes, at disse ikke er baseret på egne rejseerfaringer, men netop er skrevet af vores freelance skribenter. Vi kan derfor af gode grunde ikke vejlede yderligere på denne del, ud over hvad der ellers er beskrevet i artiklerne.
Beskrivelserne af nattelivet og den thailandske sexindustri, er taget med i vores guides, da Thailand alt andet lige også besøges af turister der har denne del som primært mål. En rejseguide til Thailand ville derfor ikke være fyldestgørende uden også at indeholde en overordnet beskrivelse af nattelivet og ligeledes den mere "kulørte" del af dette..

If interested in exchanging links with us or other queries, please insert our link on your page and/or send us a mail.

Smartmedia
v/Thomas Chemnitz
Hunderupvej 159
5230 Odense M.
email: linkstreetdk@gmail.com
tlf. 26747074
Foto & Video guides
Vi besøger Thailand så godt som hvert eneste år og i den forbindelse tager vi rigtigt mange billeder og har også lavet en del rejsevideoer som vi bruger på vore forskellige websider. Du kan se et par af vores videoer i nedenstående.

Hvis du kunne tænke dig at få promoveret din forretning i Thailand via billeder eller video, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog. Det kan også være vi kan mødes næste gang vi er i landet for en snak omkring muligheder for samarbejde.
Kontakt os