google-site-verification=PmrKdFn_nzv6sWWHwe-YiUGu6sKA_jdpb5TbKIoGXFk Koh Racha, den lille perle ud for Phuket » RejsertilThailand.dk

RejsertilThailand.dk

Koh Racha - Hotel & Rejseguide
Ko Racha koralrev
Koh Racha
Booking.com
Booking.com
Koh Racha

Koh Racha

Koh Racha er en relativt lille men absolut fantastisk dejlig ø der ligger imellem 45 og 60 min. sejllads 12 km syd for Phuket. Øen kaldes også for Ko Racha Yai eller Raya Islands.
Hvis du tager til Koh Racha så får du smuk og frodig natur og de mest fantastiske strande. Dejlige hvide sandstrande der for fleres vedkommende ligger ret så isoleret og giver mulighed for, sådan på den helt rigtige måde, at indsnuse den ægte thailandske bounty-stemning som man kun finder på de mindste øer der endnu ikke er overrendt af turister.
Som en lille bonus til strandlivet på Koh Racha skal naturligvis nævnes at øen er omkranset af koralrev der giver fantastiske muligheder for at snorkle..

Hoteller og restauranter
Da Koh Racha som allerede nævnt er en forholdsvis lille ø er der således også kun ganske få resorts og spisesteder på øen. Som erstatning for det pulserende liv på Phuket kan Koh Racha til gengæld tilbyde langt mere autentiske oplevelser og uspolerede omgivelser, der endnu ikke er slidt ned af masseturismen..

Hvis du vil holde dig til det sikre hotelvalg så er The Racha Resort sikkert noget for dig. Dette hotel ligger ved den u-formede hovedstrand
som hedder Ao Tawan eller i folkemunde Ao Bungalow.
En af de andre større strande på øen er Ao Siam eller Siam bay som den også kaldes. Her er det Rayaburi Island Resort som er et af de mest populære hoteller.

Transport til Koh Racha

Turen fra Phuket og ud til Koh Racha kan under normale omstændigheder tilbagelægges på lidt under en time i speedbåd eller med Longtailbåd.
Bådene afgår fra hhv. havnen i Chalong eller Rawai.
Transport
De kridhvide strande og det krystalklare tyrkis-blå hav er uden tvivl hovedattraktionen på Koh Racha. Strandene og det omkringliggende koralrev indbyder til mange timers undervandsoplevelser med farvestrålende fiske og koraller.
Hvis du bliver mere end en enkelt dag på Koh Racha kan det også være en mulighed at tage en sejltur lidt længere syd på hvor du finder søsterøen Ko Racha Noi. Noi betyder lille på thai og øen er noget mindre en Koh Racha.
MERE REJSEINFORMATION OM KOH RACHA
Booking.com
Koh Racha map
VIDEO FRA KO RACHA
Koh Racha