google-site-verification=PmrKdFn_nzv6sWWHwe-YiUGu6sKA_jdpb5TbKIoGXFk Fly fra HAMBORG til BANGKOK - Rejse Thailand

Fly fra Hamborg

Hotel & Rejseguide
Thailands Flag FLY FRA HAMBORG
Fly fra Hamborg til Bangkok Thailand
Rigtigt mange danskere vælger efterhånden at tage turen over grænsen og køre de ca. 250 km til Hamborg for at stige på et fly til Bangkok eller Phuket. DSB har også flere daglige afgange til Hamborg, hvis du foretrækker at tage turen med tog.
Årsagen til de mange danske rejsende fra Hamborg er formentlig, at det fra tid til anden er muligt at finde flybilletter eller rejser til Bangkok til særdeles gunstige priser. Ofte billigere end de kan erhverves for hos de danske rejsebureauer.

For at komme til Hamborg lufthavn skal du køre ad motorvej A7 indtil du når frakørslen "Schnelsen Nord". Når du så er kommet til selve Hamborg så er det ret nemt at se vejen til lufthavnen da skiltningen dertil er ret god.

Læs mere >
Hamborg Lufthavn

Flyselskaber
Alle de største internationale flyselskaber såsom Thai Airways, China Airlines, Singapore Airlines har daglige/ugentlige afgange fra Hamborg lufthavn. På denne side kan du se hvilke flyselskaber der flyver fra Hamborg >
Flyselskaber i Hamborg

Parkering
Hvis du tager til Hamborg i bil kan du selvfølgelig parkere ved lufthavnen. Skiltningen på lufthavnsområdet er særdeles god og det er nemt at se hvor der er ledige parkeringspladser og hvordan du kommer til udenrigsterminale.
To ugers parkering koster fra 85 Euro på de af lufthavnens parkeringspladser (eks. P9) der ligger længst fra afgangsterminalen. Vil du holde helt tæt på terminalen og slippe for den lidt længere gåtur er priserne selvfølgelig lidt højere, som vi også er vant til fra eks. Billund eller Kastrup lufthavn.

Læs mere >
Parkering
Kort over Hamborg lufthavn
Fly fra Hamborg