google-site-verification=PmrKdFn_nzv6sWWHwe-YiUGu6sKA_jdpb5TbKIoGXFk Bangkok Thailand, Hotel & Rejseguide » RejsertilThailand.dk

BANGKOK

RejsertilThailand.dk - Hotel & Rejseguide
bangkok-city
Bangkok

Bangkok

Den thailandske hovedstad Bangkok (Krung Thep) udgør for mange rejsende, enten første eller sidste stop på rejsen rundt i Thailand.
Mange vælger et stop i Bangkok pga. de utroligt mange historiske seværdigheder. De mest kendte seværdigheder er eks. Grand Palace og det flydende marked, som ligger nord for byen, men også de mange markeder, shoppingcentre og det hektiske natteliv i Patpong, virker som en magnet på mange thailandsrejsende. Alt i alt så er Bangkok en by med alle muligheder for en god ferie uanset om man er til afslapning eller masser af aktiviteter. Bangkok er en utroligt spændende by med masser af udflugtsmuligheder, og en fantastisk måde at opleve byen på er ved at booke
en af de mange lokale guider.
Bangkok Golden Palace
Kongepaladset Golden Palace, et udflugtsmål der skal besøges..
Attraktive hoteltilbud lige nu !
På denne side kan du se et udvalg af de mange overnatningsmuligheder der findes i Bangkok og nederst på siden kan du læse mere om de mest kendte attraktioner og seværdigheder som du måske kunne tænke dig at opleve under dit ophold i Thailands pulserende hovedstad.

Overnatning
Bangkok tilbyder hoteller i massevis og i alle tænkelige prisklasser. En prisindikation er at et 5-stjernet luksushotel ca. koster fra THB 4000 per nat. De fleste af den indre bys hoteller ligger til en beskeden pris på omkring THB 1600 - THB 3000 pr. nat, men hvis du er på udkig efter noget der er endnu billigere, så er der også billigere hoteller med swimmingpools til rådighed fra omkring THB 700 pr. overnatning..
Alt efter hvor du gerne vil bo i Bangkok er der mange gode hoteller at vælge imellem. Hvis du eksempelvis gerne vil bo centralt og eks. opleve den pulserende stemning i China Town, ja så er der rigtigt mange danskere, der vælger det centralt placerede hotel Grand China Princess. Hotellet er afbilledet her til højre og prisen pr. overnatning ligger fra ca. 450 kr. og op efter..
Booking.com
Booking.com

Ankomst til lufthavn og transport

Den typiske måde at komme til Bangkok på er via fly til Suvarnabhumi Airport (åbnet i 2006) som ligger øst for byens centrum. Det er denne lufthavn som 90% af alle udenrigsfly lander i og 99% af alle fly der afgår fra Danmark. Suvarnabhumi lufthavn er også Thai Airways foretrukne lufthavn og alle deres udenrigsfly ankommer og afgår herfra. Den oprindelige “gamle” Don Mueang lufthavn, som er beliggende i den nordlige del af byen, er stadig i brug men benyttes idag mest til indenrigsflyvninger for Nok Air og Orient Thai Airlines.
Hvis du ønsker at holde dig væk fra stress og jag i byen, er der en række hoteller, der omgiver lufthavnen. De fleste er en smule dyrere end de af byens hoteller der ligger i bymidten, men der er nogle enkelte billige hoteller, af en høj standard, der er tilgængelige her. Når du ankommer til lufthavnen er det normalt ret nemt at komme til dit hotel uanset hvor det ligger i Bangkok. Der er et væld af taxier til rådighed i lufthavnen, og omkostningen hertil er relativt lav. De fleste chauffører (hvis ikke alle) har en vis forståelse af engelsk og helt sikkert nok til at få dig til dit hotel. Hvis du gerne vil sikre dig at en taxi er klar så snart du er landet så kan du booke den på forhånd her

:

Den indre bys "Sky train" er for nylig blevet udvidet til at gå hele vejen ud til Suvarnabhumi Lufthavn og kan således være et godt alternativ, som vil kunne tage dig direkte ind til hjertet af byen. Den eneste lille ulempe kan være at toget ikke standser ved alle stationer på ruten, men næsten går direkte til Phaya Thai station (det geografiske centrum af byen). Du kan dog bare tage en omstigning til andet tog til den station, du har brug for at komme til.

Video og gode links..

Fakta
- Vidste du det om Bangkok ?

- Bangkok anslåes at have mere end 6,5 mio indbyggere.
- Byen blev grundlagt så sent som i 1782 af Rama 1.
- Byen har ca. 1000 skyskrabere og højhuse.
- Gennemsnitstemparaturen er på hele 36C.
- Der er tæt på 500 templer i Bangkok.
- Omkring 10% af indbyggerne er kinesere.

Gode rejselinks til Bangkok..
- Bangkok Hospital
-
Den Danske Ambassade
-
Bangkok Lufthavn
-
Vejret
- Særtilbud på hoteller i Bangkok

Seværdigheder, attraktioner og templer

Grand Palace Bangkok
Seværdigheder
Hvilke attraktioner er der i Bangkok, der kan fylde dine feriedage ud med spændende oplevelser? Måske er det bedst at begynde med, hvad der formentlig anses for at være byens absolut mest berømte varetegn, Grand Palace. På det enorme tempelområde ligger slottet/templet "Wat Phra Kaew", som er Thailands mest hellige buddhistiske tempel, og i en af bygningerne på området, finder du den meget hellige "Emerald Buddha" eller smaragdbuddaen, som den kaldes på dansk. Der er en dress code, som skal overholdes for at komme ind på Grand Palace området, og det er en streng en af slagsen. Eks. må man ikke vise andre kropsdele end dit hoved og hænder (mænd og kvinder), så shorts og ærmeløse trøjer er ikke tilladt. Et yderligere krav for kvinder er ikke at bære tøj, der er til at "se-igennem". Sokker skal bæres, hvis du er iført flip-flapper eller sandaler.
De fleste hoteller, hvis de ikke allerede gør det, vil gerne arrangere en tur for dig til Grand Palace. Typisk vil turen foregå med en en minibus eller taxa med airconditioning og chauffør. I mange tilfælde kan du sandsynligvis også nyde godt af en turguide, der normalt kan tale lidt engelsk, hvilket gør oplevelsen endnu bedre, således du får den rigtige historie om slottet og templerne. Turen vil normalt tage en halv dag og foregå i et stille og roligt tempo.
Wat Arun
Templer og helligdomme
Bangkok har naturligvis er mange templer (wats), men der 3, der virkelig skiller sig ud fra de andre og indgår normalt i en sightseeing. Disse templer hedder; Wat Pho, Wat Traimit og Wat Benchamabophit. Wat Traimit er vært for en skinnende, massiv guld Buddha (Golden Buddha), der er ca. 3m høj og vejer omkring 5-ton. Thailand har et væld af Buddha-statuer, og du vil se den største af dem på Wat Pho som bestemt også er et besøg værd. Dette tempel er også vært for en af Bangkoks største og ældste templer, "Chedi af Kings". Wat Benchamabophit, er et moderne thai-stil tempel lavet med "hvid Carrara" marmor og dekorationer, pyntede tværbjælker, der er dekoreret med guld og lak.
Wat Arun (Temple of Dawn) vil sandsynligvis indgå i de fleste ture og er måske det mest genkendelige tempel i Asien. Beliggende på den vestlige bred af Chao Phraya-floden og tilgængelig med færge fra den østlige side, er dette tempel et helt særligt syn at opleve ved solnedgang, og når det er belyst om natten.

Listen med mulige spændende attraktioner for den besøgende ender ikke her, da der er utallige andre oplevelser du kan få, bare ved at se omkring dig, mens du går gennem byen.
Der er naturligvis museer, kulturcentre, parker, massageklinikker (hvor du kan få en Thai Massage - pas på, det kan gøre lidt ondt), og selvfølgelig ikke at forglemme de berømte Bangkok Katoey (Lady-boy) shows! Disse shows er enormt underholdende, glamourøse og smagfulde. Der er to velkendte steder, hvor du kan opleve et af disse shows.

• Calypso Cabaret - i "Asia Hotel" • Golden Dome Cabaret - Beliggende på Sutthisan Road
• Mambo Cabaret - i nærheden af Central stormagasin på Sathupradit-Rama III Road
Shopping og markeder
En anden mere afslappet måde at se byen på, kan være ved at hoppe på en af de mange både hos Canal Tours. Bangkok bliver undertiden benævnt som "Østens Venedig", og de mange kanaler i byen er hjemsted for et utal af vandtaxier. Ved hjælp af denne metode for transport, vil du få et meget anderledes perspektiv af byen. På trods af, at selve floden måske ikke ser særligt indbydende ud, så lad ikke dette afholde dig fra at nyde en tur, for der kan vente dig mange spændende oplevelser på Chao Phraya som floden gennem Bangkok kaldes..
Stacks Image 2045
Har du det som de fleste andre turister i Bangkok, ja så er der normalt også shopping skrevet på agendaen. Thailand er kendt for at være et rent slaraffenland hvad angår diverse kopivarer såsom ure, tøj og smykker…

Khao San Road kan være et rigtigt godt udgangspunkt for at opleve de bedste indkøbsmuligher. Selv om det ikke er her du finder de store internationale detailkæder så er der en rigdom og mangfoldighed af shopping til rådighed, der vil holde dig beskæftiget i mange timer. Siam Square er også et fantastisk sted at vælge med shopping eller underholdning for øje. Det er også her du vil finde de store internationale butikskæder.

Selvfølgelig har Bangkok også et utal markeder spredt rundt omkring i byen. Det måske mest attraktive og kendte marked, set med turistøjne, er
Chatuchak Weekend Marked, som ligger nord for centrum omkring Phahonyothin Road og Kamphaeng Road 2. Markedet kan prale af mere end 8.000 boder og tiltrækker over 200.000 besøgende hver weekend. Som navnet antyder er der tale om et marked som er åbent i weekenden, hvilket er tilfældet stort set alle uger på året.

Shoppingcentre finder du også mange af i Bangkok og et af de mest kendte (vel nok det mest kendte) er
MBK. MBK er 8 etager og 140.000 m2 shopping-mekka med alt hvad du kan forestille dig inden for tøj, sko, elektronik, brugskunst…

Nattelivet i Bangkok..
Bangkok by night
Den sidste del i denne artikel fortæller lidt om det vilde "natteliv" som Bangkok også er godt kendt for. Ikke alle turister tager til Bangkok for nattelivet, men mange gør. Hvis du tilhører dem, der ikke gør det, kan du læse de næste par linjer inden du beslutter dig endeligt, ikke mindst måske bare for nysgerrighedens skyld. RejsertilThailand.dk har medtaget emnet af først nævnte grund..
Patpong nettaliv
De tre områder, der er beskrevet nedenfor, er generelt inaktive før kl. 16.00, så hvis du ønsker at besøge disse steder, kan du gøre det inden dette tidspunkt uden at stifte bekendskab med noget, du kan finde anstødeligt. Men hvis du besøger disse områder senere på aftenen og ikke ønsker at deltage, er der ingen forpligtelse til at gøre dette. En enkel og høflig afvisning bliver generelt accepteret fra såvel pigerne eller de ansatte der står uden for de mange barer og forsøger at lokke kunder til. For dem, der stadig ikke er interesseret i dette aspekt af Bangkok, er der mange barer og klubber, der er langt mere afdæmpet og egnet til en roligere nat. De, der er interesseret i det frække "natteliv" - læs videre.

Der er 3 væsentlige områder, der udgør Bangkoks "sex scene”..

Nana Plaza - Ligger på Sukhumvit Soi 4, overfor Nana hotel. Nana Skytrain station ligger en kort gåtur mod øst. Se video fra Nana Plaza
Soi Cowboy - Ligger på Sukhumvit Road, mellem Asoke Road og Sukhumvit Soi 23. Asoke Skytrain station ligger tæt på.
Patpong - Ligger mellem Surawong Road og Silom Road. Sala Daeng Skytrain station ligger tæt ved.

Alle 3 områder tilbyder stort set den samme slags "underholdning" og det kan være en reel øjenåbner for "første-gangs-besøgende". For at forstå lidt mere skal det påpeges, at i Thailand, er prostitution faktisk ulovligt. Så hvordan kan landet så have en af ​​(hvis ikke den største) "sex industri" i verden ? Svaret på dette er egenligt ganske enkelt..
Pigerne, der arbejder på barer og go-go klubber er "entertainere". Folk går til disse etablissementer for at blive "underholdt" enten ved at se pigerne danse på podier eller blot for at tale med en "særlig" pige. Hvis du ønsker at forlade baren med en af ​​disse "entertainere" vil du blive anmodet om at betale en "bar fine" som dybest set er en form for kompensation, for den tid pigen ikke kan passe sit job i baren. Hvad du herefter laver af aftaler med pigen er en sag mellem jer..

GoGo barer
Go-Go barer er praktisk talt blevet en af ​​Bangkoks institutioner i disse områder. Her skiftes pigerne til at danse på et podium eller på en scene iklædt mere eller mindre udfordrende beklædning. Offentlig nøgenhed er også forbudt i Thailand, men det er ikke ualmindeligt, at se pigerne danse topløse. I hovedsagen er disse shows ganske uskyldige, men de kan være enormt underholdende for det rette publikum Hvis du gerne vil tale med en af ​​danserne, skal du tale med "Mama-san" (det er normalt en dame, der ser efter pigerne og styrer baren) og fortælle hende nummeret på den pige, du gerne vil tale med.

Barer og go-go barer lukker generelt ved 1 tiden (ved lov), men hvis du er på udkig efter mere, er dette også muligt i form af "After time klubber" og disse er lette nok at finde. De fleste af Bangkoks taxachauffører vil vide hvor de findes, og typisk får de også en provision fra klubbens indehavere for at henvise gæster til stedet. Disse klubber er måske ikke helt så underholdende som go-go barerne, men kan være værd at besøge alligevel, bare for oplevelsens skyld. Velkendte klubber omfatter:

Bossy Club - Beliggende i Pratunam øst for Siam Square.
Spicy Club - Off Rong Mueang, der støder op til 2. tilstand motortrafikvej.
Thermae - ligger i kælderen af ​​Ruamchit Hotel mellem soi 17 og soi 15 off Sukhumvit Road
Lips 33 - Ligger på Sukhumvit soi 33
Mere rejseinformation og kort over Bangkok

Bangkok eller Krung Thep (i Thai) er Thailands hovedstad. Byen er befolket af mere end 11 millioner mennesker og er uden sammenligning den største by i landet. Med høje temperaturer, høje bygninger, trafikpropper og dens berømte "frække" natteliv, kan du let få det indtryk, at byen ikke er særligt imødekommende, men det er simpelthen ikke sandt. Bangkok er en af de mest pulserende moderne byer i Asien, med masser af spændende seværdigheder og udflugtsmål såsom; paladser og templer (wats), travle markeder, ægte gamle kanaler og et pulserende udbud af natteliv, hvor der er noget for enhver smag. Bangkok er også en meget "turist" venlig by, hvor de lokale er meget glade for besøgende.

Her kan du se kort over Bangkok:

View Bangkok Map in a larger map