google-site-verification=PmrKdFn_nzv6sWWHwe-YiUGu6sKA_jdpb5TbKIoGXFk Koh Chang Hotel & Rejseguide » RejsertilThailand.dk

RejsertilThailand.dk

Koh Chang - Hotel & Rejseguide
koh-chang
Koh Chang
Booking.com
Booking.com
Om Koh Chang

Koh Chang, en lille ø beliggende i den sydøstlige region af Thailand, ca. 310 km fra Bangkok. Koh Chang er en ø, der først for nylig har fundet interessen hos de mere almindelige turister, og den har således i mange år været en destination som mest har været besøgt af backpackers (rygsækrejsende) og folk interesseret i dykning. Koh chang har dog meget, meget mere at tilbyde den 'almindelige' turist, der søger maleriske naturoplevelser og afslapning, eller for den sags skyld også dem der søger noget lidt mere aktivt på deres ferie.
Med et omtrentligt areal på kun ca. 400 kvadratkilometer, skal du ikke foranlediges til at tro at der nok ikke er meget at lave på øen..for det er der bestemt.
Koh Chang Thailand - Copyright Image credit: <a href=mihtiander / 123RF Stock Photo' />
Transport
Den første opgave, før du overhovedet får mulighed for at slappe af på dit hotel på Koh Chang vil være at komme til øen fra Suvarnabhumi lufthavnen i Bangkok. Vel at mærke hvis du altså, som de fleste, kommer til Thailand ad denne vej.
Fra Bangkok lufthavn er der et par muligheder som du kan vælge. Langt den hurtigste løsning er at tage en transit flyforbindelse med Bangkok Airways til Trat (Koh Chang provinsen) hvor du efterfølgende kan tage en færge overførsel til øen. Suvarnabhumi Lufthavn har også sin egen bus terminal med mulighed for at tage en
shuttle-bus direkte fra ankomsthallen til terminalen hvor du kan tage en 5 timers bus tur til Laem Ngop, for derefter at tage en færge til øen.

Den nemmeste og mest komfortable 'dør-til-dør"-metode vil nok være at booke en minibus eller taxi i lufthavnen. Vær dog opmærksom på at nogle chauffører kan være tilbageholdende med at foretage rejsen, da de ikke så nemt kan få en "tur retur", men hvis du spørger i lufthavnen, vil dine muligheder for at finde en villig chauffør være personalet stærkt forøget.

Aktiviteter og Seværdigheder
Så, hvad er der så at lave på Koh Chang ? Lad os starte med at nævne en af ​​de nyeste faciliteter, nemlig en 9 hullers
golfbane på Siam Royal View Resort. Det er super godt designet og af en meget god standard, høj nok til turneringsgolf !
Banen som reelet set er på ni huller kan spilles "bagvendt" og således er det faktisk muligt at gå 18 huller til et samlet par på 54.
Prisen på en runde golf er relativt billig set i sammenligning med de fleste andre golfbaner i Thailand, og du kan købe greenfee for under 100 dkr.

En anden fornøjelig aktivitet kan være at leje en cykel og tage på en af de mange arrangerede cykelture der kan bookes hos en af turarrangørerne på øen. Der er ikke nødvendigt at være en cykelentusiast for at deltage i disse ture da der arrangeres ture på forskellige niveauer. Selv om der er masser af bakker på øen, er der på de 'guidede' ture lokale guider der hjælper dig, så du kan se masser af øen, opleve den thailandske livsstil og samtidig undgå alt for store stigninger. Inkluderet i disse ture er normalt et besøg i et af øens mange fiskerlejer, besøg i et buddhistisk tempel (Wat), gummiplantager, kinesisk tempel og selvfølgelig en tur til stranden i en af de mange laguner. Du kan også være heldige at se elefanter på vejen og mulighed for at se vandfald hvor du endda kan komme til at svømme i de dejligt afkølende vand.
Delfiner
Har du nogenside haft et ønske om at svømme med delfiner? Hvis du vil, så kan du også komme til det i nærheden af Koh Chang! Der er en Dolphin park på Laem Sing, som ligger ca. 60 minutters kørsel fra Koh Chang i Laem Ngop. I
Oasis Sea World er der bla. mulighed for at opleve et ca. 30 minutters delfinshow og hvis du selv vil en tur i vandet med disse smukke skabninger så foregår det normalt i hold af 10 personer af gangen og af ca. 1 times varighed i et specielt træningsbassin. Det kan være en god idé at bruge denne tur til en lidt længere udflugt og måske tage en overnatning (eller to måske) for at besøge byen Chantaburi og undersøge det lokale område.

Trekking
Hvis du er på udkig efter noget der kræver lidt mere sved på panden, så der er masser af trekking muligheder på Koh Chang. For at få den bedste oplevelse, vil vi råde dig til at bruge en lokal guide selvom der ikke er så mange af dem på øen. Der er både spændende ture for den erfarne vandrer og ture som også vil kunne gennemføres med børn.
Som nævnt tidligere, er der flere bakker på øen og blandt disse er en række vandfald, hvoraf den vigtigste og mest besøgte er Klong Plu Waterfall som ligger på den vestlige side af Koh Chang.

Dykning
Dykning er naturligvis også meget populært på Koh Chang og har du endnu ikke prøvet at dykket rigtigt, men ønsker at prøve, så er der dykkerskoler overalt langs kysten på øen, som tilbyder snorkling og flaske-dyk med mulighed for at erhverve dykkercertifikat. Mere om >
dykning på Koh Chang

Vandsport
Af andre vandbaserede aktiviteter kan vi nævne muligheden for at sejle i havkajak eller tage på speedboat ture, hvor du får mulighed for at udforske nogle af de omkringliggende øer. Hvis du nærmer dig Bangbao halvø under midten til sent på eftermiddagen, så hav dit kamera klar til at fotografere aberner (Makakker), der løber rundt i klipperne, i håb om at blive fodret af de forbipasserende turister.

Natteliv
Koh Chang har også et natteliv, hovedsagelig koncentreret omkring White Sands stranden, hvor du vil finde masser af restauranter og barer. Her vil du også kunne finde en "nedskaleret" version af Pattaya redlight område med 'pige' barer. Dette sted kaldes Klong Prao Beach. Reglerne her er nøjagtig de samme som alle andre steder i Thailand, man køber drikkevarer, betale en bar fine, og så kan du tilbringe resten af aftenen som du eller aftale med 'din pige'. Det er ikke alle der er interesserede i denne "del af Thailand", men nærmer du dig alligevel disse områder, om ikke andet så bare for nysgerrighedens skyld, så vil de thailandske piger ikke tvinge dig til noget hvis ikek du har lyst, men vil med garanti forsøge at opmuntre dig til at skifte mening. En blid og høflig afvisning er alt, hvad der er behov for at få lov til at være i fred..
Sabay Bar og 69 bar hører til blandt de mest populære på Koh chang
Gode rejselinks til Koh Chang:
- Koh chang Hospital
-
Nyheder om Koh Chang
Vidste du det om Koh Chang ?
- Øen ligger kun ca. 4,5 timers kørsel fra Pattaya
- Øens berømte vandfald hedder Klon Plu Waterfall
- At der ligger en flot 9 hullers golfbane på øen..
BILLIGT HOTEL PÅ KOH CHANG
Hoteller & Overnatning
Hvis du drømmer om at bo direkte på stranden eller har en drøm om at prøve at bo i en strandhytte så tag evt. et kik på Tropical Beach Koh Chang, hvor du kan bo i 30m2 hyttelignende villaer få meter fra stranden.
Et alternativ hvis det skal være endnu mere enkelt kan også være Remark Pu-Zi Hut, som ligger ved den lille fiskerby Bang Boa Village. Her kan du få virkelig autentisk thailandsk strand-hytte-stemning, og stedet byder på faciliteter som kajakudlejning, dykkerkurser og thaimassage.
Hvis du er ude efter noget af det bedste Koh Chang har at byde på hvad hoteller angår så kunne det måske være en ide´ at kigge nærmere på det 4-stjernede hotel The Deva, som har alt hvad du kan forestille dig af Spa- og massagefaciliteter, dejlige swimmingpools og meget mere..
Bemærk at hotellerne på Rejsertilthailand.dk udbydes i samarbejde med Hotels.com
MERE REJSEINFORMATION OM KOH CHANG
Koh Chang kort
Koh Chang