google-site-verification=PmrKdFn_nzv6sWWHwe-YiUGu6sKA_jdpb5TbKIoGXFk Phi Phi, Thailand » RejsertilThailand.dk

RejsertilThailand.dk

Phi Phi - Hotel & Rejseguide
Skærmbillede 2017-01-03 kl. 20.39.43
Phi Phi
Booking.com
Booking.com

Phi Phi øerne

Hvis du vil opleve noget af det skønneste som Thailand har at byde på hvad angår strand og krystalklart vand, så må du ikke snyde dig selv for en tur til Phi Phi øerne. Det er i hvert fald det som i hundredevis af andre turister gør hver eneste dag, og særligt nærliggende vil det bestemt være hvis du holder ferie på Phuket eller Krabi, som ligger i rimelig sejleafstand fra Phi Phi.

Ja, Phi Phi er meget populært og den lille ø Phi Phi Don bliver praktisk talt oversvømmet med éndags-turister hver eneste dag året rundt. Nogle vælger dog også at tage en overnatning eller to på Phi Phi. Måske i et dejligt hotel eller i en bungalow lige i strandkanten, så man kan opleve den fantastiske solnedgang..
Phi Phi Thailand - Copyright: jaysi - 123RF Stock Photo
Ting du ikke må gå glip af på Phi Phi..
Særlige seværdigheder på Phi Phi er bla. Maya Bay, som anses som værende en af verdens absolut smukkeste bountystrande. Denne fantastiske strand er en turistmagnet uden lige, og den største årsag til dette er nok at den har lagt scene til den kendte Hollywood film "The Beach" med Leonardo DiCaprio i hovedrollen.

Ikke langt fra Phi Phi finder man også Phang Nga bugten med dens særlige kalkstensklipper og øer hvoraf nogle majestætisk rager mere end 300 m. op af havet. Stedet kaldes også James Bond Island fordi en berømt scene fra filmen "Manden med den gyldne pistol" blev optaget her.

En rundrejse i Thailand vil næsten ikke være komplet uden et besøg på Phi Phi..
INFORMATION OM PHI PHI ØERNE
BILLIGT HOTEL PÅ PHI PHI
Tag et kik her på siden for at finde et billigt hotel på Phi Phi. er du på udkik efter en strandhytte helt ned til stranden så tag evt. et kik på Phi Phi Sand Sea View Resort hvor du kan booke en overnatning fra ca. 1200 THB svarende til ca. 200 DKR.

Er du mere til luksus hoteller med swimmingpool og diverse andre aktiviteter, så anbefaler vi det 4-stjernede hotel
Outrigger Phi Phi Island Resort, som ligger lige i nærheden strandene Lo Bagao og Ao Ton Sai beach. Prisen for overnatning her ligger fra ca. 650 kr. pr. overnatning i dobbeltværelse. Til gengæld kan du så også nyde godt af både motionscenter, swimmingpool og måske endda TV på værelset..

Vores favorit-resort på Phi Phi er Phi Phi Relax Beach Resort.
Navnet siger næsten det hele, men ja hvis du er til afslapning, ro og næsten “Robinson Crusoe” stemning, så synes vi du skal kigge nærmere på Phi Phi Relax Beach Resort. Her kan du bo i strandhytte med havet i forhaven og junglen baghaven. For at komme dertil er du nødt til at benytte dig af vandtaxi, da hotellet ligger i et område helt for sig selv med privat-strand. Vær opmærksom på at bungalowerne/strandhytterne er meget rustikke og ikke har elektricitet, varmt vand eller aircondition. Dog er der ventilatorer til rådighed..Mange gæster har beskrevet stedet som et romantisk paradis !
KORT OVER PHI PHI
Phi Phi