google-site-verification=PmrKdFn_nzv6sWWHwe-YiUGu6sKA_jdpb5TbKIoGXFk Phuket Thailand - Hotel & Rejseguide » RejsertilThailand.dk

PHUKET

RejsertilThailand.dk - Hotel & Rejseguide
Skærmbillede 2017-01-04 kl. 18.53.25
Phuket

Phuket

Phuket er uden sammenligning Thailands mest populære rejsemål og besøges hvert år af mere end 5 mio. turister. Så selvom der måske godt kan findes en enkelt lille flække på øen hvor du kan ære lidt alene, så er det næppe Phuket du skal vælge, hvis du ønsker den helt afslappede bounty-stemning.
Phuket er lig med fantastiske dejlige strande med tyrkisblåt vand, masser af vandsports aktiviteter, seværdigheder og udflugtsmål, der kan fylde de flestes feriekalender helt ud.
Desuden har Phuket et natteliv der kan tage pusten fra de fleste, så for dem som ikke har lyst til at gå tidligt i seng, så er der også nok at “opleve” i de mange barer og diskoteker.
Shoppingcentre og lokale markeder der kan stille indkøbslysten hos selv den mest hard-core shopper finder du naturligvis også på Phuket, så tøm bare sparegrisen og fyld kufferten..
- You name it ! Phuket har næsten det hele…

Der er som sagt utroligt mange spændende udflugtsmuligheder på Phuket og en af de beste måder at opleve Phuket på er at booke en lokalguide til at vise dig de bedste steder på øen. Vi booker altid selv vores
lokalguide igennem GetYourGuide.
Phuket Thailand

Seværdigheder for alle..

Phukets mest populære aktiviteter og seværdigheder er bla. Phuket Fantasea (Kamala beach), som er et spektakulært og helt imponerende show med diverse indslag omhandlende den thailandske kultur. I showet indgår bla. elefanter og diverse andre eksotiske dyr, traditionel thaidans og en masse andet. De fantastiske strande og gode muligheder for shopping er også blandt Phukets mange trækplastre, ligesom nattelivet på øen hører til det absolut bedste i Thailand, for dem der måtte søge denne del. Her kan du se det store udvalg af spændende aktiviteter og ture.
Vidste du det om Phuket ?
* Phuket ligger 860 kilometre syd for Bangkok og er den største ø i Thailand. Øen er ca. 48 km lang og 21 km bred.
* De bedste strande og hoteller ligger på vestkysten. Patong, Kata, Karon og Kamala hedder de..
* Phuket er perfekt til både dykning og dybhavsfiskeri, og har flere fantastiske golfbaner.
* Kap Promthep er et perfekt for at opleve solnedgangen på Phuket.
* I Phang Nga bugten finder du James Bond-øen. Opkald efter scenen i “Manden med den gyldne pistol”
* Patong Beach er det bedste sted at feste og det vildeste natteliv med gogo barer og diskoteker findes i Soi Bangla..

Billigt hotel på Phuket..

Phuket er den største ø i Thailand og nr. 1 populære turistby i landet, med hundredvis af flotte hoteller langs med kystenlinjen.
Tilbage i det 18 år. århundrede, var det kineserne som gjorde Phuket til centrum for den regionale sø-handel, men i dag kommer den vigtigste indtægtskilde på øen fra turistindustrien.
Mange vil sige, at Phuket har det hele, og det ville være det perfekte sted at tage hen for første gangs Thailand rejsende, og uden tvivl, har Phuket tusindvis af fans, der vender tilbage hver sæson, og nyder deres ophold på deres favorit hotel..
Kamala, Karon og Patong, med deres attraktive strandmiljø og natteliv, nogle af de mest kendte byer på Phuket, men også mindre byer som Kata og Bangtao er i de senere år blevet mere og mere populære. Alt i alt vil Phuket glæde dig med hvide sandstrande, krystalklart vand og så mange turistaktiviteter, at du vil have svært ved ikke at blive forelsket i denne dejlige ø..


HOTEL VI ANBEFALER !
Vi på Rejsertilthailand.dk har selv boet på Patong Cottage Resort der som navnet antyder ligger i byen Patong men uden for selve bymidten og lidt oppe i bjergene, i skøn natur og med udsigt over byen..også fra poolen. Dejligt fredfyldt og væk fra byens larm..
Booking.com
Phuket landkort

Lufthavn og transport..

Phuket Island (og Phuket by) som er beliggende i den sydlige del af landet ca. 862 km fra Bangkok, er et af ​​de mest populære feriemål i Thailand og er forbundet til fastlandet med to broer.
Den mest almindelige måde at komme til Phuket på er via Phuket International Airport som ligger i den nordlige ende af øen. Transport til byen Phuket er rimeligt let ved enten at benytte bus eller taxi fra lufthavnen.
Book taxi her:

Værd at vide..
Selv om det i det store billede er ganske få tilfælde når man tænker på de mange tusinde turister der hvert år besøger Phuket, så har der i de senere år været tilfælde med turister som på forskellig vis er blevet snydt på Phuket af den såkaldte "Taxi-mafia" bestående af mere eller mindre illegale taxivognmænd. Vi anbefaler derfor at du ser dig godt for inden du sætter dig ind i en tilfældig taxi eller tuktuk rundt omkring på øen, og evt. benytter dig af de offentlige transportmidler eller lader dit hotel stå for bookning af transport. Aftal også altid prisen på forhånd, inden du sætter dig ind i taxi eller tuktuk..

Andre byer på Phuket
Mens Phuket er den største og sandsynligvis også den mest populære by, er der en række mindre destinationer på selve øen eller i farvandet lige uden for, der er mindst lige så populære, eks. Pa Tong (som regel sagt som ét ord - Patong), Kamala, Kata, Phang-Nga, Karon, Surin og ikke mindst Phi Phi Island som er en helt særskilt øgruppe der ligger omtrent 40 km øst for Phuket og kan nås ad søvejen via færge eller en af de mange speedbåd operatører.

Skal du bo på Kata Beach så læs mere her

Vejret på Phuket
Det at Phuket ligger lidt tættere på ækvator gør, at det er lidt varmere her end i de fleste andre dele af Thailand, men når du er nær kysten synes det som om at varmen bliver dæmpet lidt af den køligere brise fra havet. Månederne december-april er den mest populære tid til at besøge Phuket hvor vejret er mest roligt og er i den tørre monsun-sæson.
Attraktioner, seværdigheder og templer..
Uanset hvad du leder efter i en tur til Thailand, vil denne region formentlig opfylde dine krav. En del af landskabet på Phuket er simpelthen bare fantastisk og du vil måske synes det er endnu mere flot i Phang Nga-bugten, som er den thailandske version af Ha Long Bay i Vietnam, med kalkstens klipper, eroderet gennem tusinder af år for at danne en serie af "øer", herunder "James Bond Island". Daglige krydstogter omkring øerne er tilgængelige og anses for at være "ikke at gå glip af" ture og en af ​​de bedste attraktioner i området. En anden tur, som du ikke bør gå glip af, er naturligvis til Phi Phi øerne, der også er lette at nå enten med færge eller speedbåd. Phi Phi er for det meste godt kendt for sine bountystrande som eks. den berømte strand Maya Bay, og ikke at forglemme i forbindelse med minderne om Tsunami katastrofen i 2004.
Phang Na klippe
Phang Nga Bay
Uanset hvad du leder efter i en tur til Thailand, vil denne region formentlig opfylde dine krav. En del af landskabet på Phuket er simpelthen bare fantastisk og du vil måske synes det er endnu mere flot i Phang Nga-bugten, som er den thailandske version af Ha Long Bay i Vietnam, med kalkstens klipper, eroderet gennem tusinder af år for at danne en serie af "øer", herunder "James Bond Island". Daglige krydstogter omkring øerne er tilgængelige og anses for at være "ikke at gå glip af" ture og en af ​​de bedste attraktioner i området. En anden tur, som du ikke bør gå glip af, er naturligvis til Phi Phi øerne, der også er lette at nå enten med færge eller speedbåd. Phi Phi er for det meste godt kendt for sine bountystrande som eks. den berømte strand Maya Bay, og ikke at forglemme i forbindelse med minderne om Tsunami katastrofen i 2004.
Phuket town
Phuket town er i sig selv ikke ret meget anderledes end en hvilken som helst anden typisk thailandsk by. Den er fuld af wats (templer), barer, massageklinikker, restauranter og selvfølgelig masser af butikker og markeder så du kan få stillet din "shopping-sult". Den "gamle bydel" er dog ikke typisk for en thailandsk by, da denne del af byen som regel er noget mere rolig og mindre støjfyldt som gør det behageligt at slentre langsomt gennem blandingen af ​​kinesiske og koloniale arkitektonisk prægede bygninger. Phuket by er også hjemsted for et mindre "red-light" område (for interesserede et emne, der er omfattet senere i denne artikel).

Phuket Fantasy
En tur til Phuket ville ikke være det samme, hvis du gik glip af FantaSea Show på Kamala Beach som ligger på den vestlige side af øen. Phuket Fantasea er et professionelt organiseret show med en masse sjov underholdning i kombination med elefanter og andre dyreshows, trapez kunstnere, dansere, laser show og meget mere. Vær dog opmærksom på at kameraer er strengt forbudt ! FantaSea er ikke kun et underholdningsshow men snarere en "kulturel tema park", med shopping, restauranter, elefant ture. Det hele gjort ekstravagant, udsmykket med guld og glimmer. Bare for at give en ide´ om hvor stort området er så kan vi fortælle at buffet-restauranten som ligger her med lethed kan rumme op til 4000 spisende gæster på samme tid..velbekomme !

Andre dejlige byer..
Hvis du blot ønsker at slappe af på en strand kan det være en god ide´ at besøge byen Karon, på den sydvestlige kyst af øen. Her er der en lang fin hvid sandstrand, et stort udvalg af restauranter, markeder og barer, hvor du kan slappe af. Andre attraktioner i Karon er "Karon templet" og Dino Park "mini-golf" kompleks, en 18-hullers dinosaur tema bane, som er sjov for både voksne og børn.

Patong strand Phuket
Kata Beach
Lidt syd for Karon finder du den lille by Kata hvor hovedattraktionen er en smuk strand (der er faktisk to strande), begge strande er rigtigt dejlige men der er livlig aktivitet i vandet hvor du skal være lidt opmærksom på de mange turister, der nyder at køre på vandscootere, sejle i speedbåde og til tider kan det virke som at de ikke tænker særligt meget på de mennesker, der kan svømme i vandet. Det vildeste natteliv i Kata finder du på Kata Road på stedet "Kata Night Bazar" som er et mindre område med ca. 15 barer.

Hvis du skal bo på Kata Beach så se fotos og læs mere her.

Nord for Karon ligger den på Phuket vel nok mest kendte by
Patong. Stranden i Patong er fin uden dog at høre til de bedste på Phuket. Selv om der er en strand og meget fine hoteller i Patong, så er byen nok mest kendt for sit hektiske natteliv som er koncentreret i centrum af Patong. Om aftenen vælger mange turister at slentre op ad beach-road og shoppe i de mange gadeboder som sælger alverdens ting såsom kopiure, t-shirt og andre kopiprodukter fra kendte mærkevarer.

Thaimassage
En sidste ting, du har brug for at sætte på din dagsorden, når du kommer til Thailand er selvfølgelig at besøge en massageklinik og opleve en "rigtig" Thai massage (ikke for svage hjerter eller folk med skrøbelige lemmer). Snyd heller ikke dig selv for den dejlige oplevelse det er at forkæle dig selv med en afslappende fodmassage som kan være god efter de måske mange timers shopping eller strandture på bare fødder. Thaierne er fremragende til massage og du kan få en times massage for ca. 50 kr.
Nattelivet på Phuket
Dette sidste afsnit omhandler "natteliv" på øen Phuket og ja, Thailands berygtede sexindustri har også gjort sit indtog så langt mod syd som Phuket. Hvis du ikke har nogen interesse i denne "attraktion", så kan det ret let undgås. De fleste barer med arbejdende piger kommer ikke rigtigt igang før hen sidst på eftermiddagen. Hvis du bliver kontaktet af en "working girl" og hun tilbyder sine tjenester, er en enkel og høflig afvisning alt, hvad der kræves. For dem af jer, der ønsker at vide mere om den uartige natteliv, på Phuket så læs videre...
Bangla Road Patong
Party i Patong..
Patong har fået noget af et omdømme hvad angår nattelivet, og vi må indrømme at virkelig er stedet at tage hen hvis du vil underholdes til ud på de sene nattetimer, selvom der er mindre og mere isolerede områder spredt rundt på øen, der har barområder og nogle "arbejde piger". Det er altid værd at huske, at de fleste af disse piger kun har et mål og det er at tjene penge. Det kan være klogt at huske på, når måske en ung lille skønhed lægger an på dig næsten øjeblikkeligt ved ankomsten til baren. Pigen vil formentlig fortælle dig at du er en "smuk mand" og gøre alt hvad hun kan for at få dig til at føle dig som en konge.
Bangla Road
Bangala Road og mange af sidegaderne er der, hvor "stængerne" er koncentreret (bogstaveligt!) og barerne er ikke spor anderledes end hvad du vil se i Bangkok eller Pattaya. Dvs. åbne barer med en centralt placeret bar omkranset af barstole.

I gaderne omkring Bangla road finder du også en stor del af byens mange massagesaloner. Her kan du få en afslappende massage til langt under halv pris ifht. hvad man normalt betaler i vesten. Massagen behøver ikke være sexy og de byder alle velkommen.

Af steder der kan anbefales er:

Sunshine massage
Healthand
Passorn Thaimassage
Carpe Diem massage
Vimaan massage
og mange flere..

GoGo barer
Der er selvfølgelig også go-go barer i Patong, og de tilbyder ofte en mere afslappet oplevelse, hvor du bare kan læne dig tilbage i en behagelig sofa og se pigerne danse på en hævet scene. Hvis der er en bestemt pige du gerne vil tale med, skal du blot spørge Mamasan (damen med ansvaret for baren og piger) om tilladelse, og hun vil få pigen til at komme til dig. Køb hende en drink og du vil få lov til at sidde og snakke med hende. Hvis du kan lide hende og gerne vil fortsætte snakken så skal du også fortsætte med at købe drinks til hende, og hun vil blive hos dig. Hvis du gerne vil tage denne pige et andet sted hen, kan dette godt lade sig gøre, men du vil blive forlangt at betale en "bar fine" for at tage hende væk fra de andre kunder.
Ladyboys
Som med alle store byer i Thailand, har Patong også sin andel af ladyboys. Nogle go-go barer er kun med ladyboys og i andre barer blandes de med pigerne. I det store og hele er de venlige og søde men forudsat du ikke besøger stedet for at snakke med en ladyboy er det som regel nok med en høflig afvisning som er almindeligt accepteret, og de vil gå videre. Du bør dog være på vagt over for ladyboys, der kan nærme dig på eller nær stranden i de mørke timer, deres motiver er normalt særdeles tvivlsomme..
Phuket Video
Gode rejselinks til Phuket:
* Phuket Hospital
*
Phuket Lufthavn
*
Vejret
Booking.com
Phuket