google-site-verification=PmrKdFn_nzv6sWWHwe-YiUGu6sKA_jdpb5TbKIoGXFk Strandhytter » RejsertilThailand.dk

RejsertilThailand.dk

Strandhytter
Strandhytte Thailand
Strandhytter i Thailand

Strandhytter i Thailand

Hvorfor dog skrive en hel artikel om det ? Jo, svaret er ganske enkelt det at rigtigt mange danskere drømmer om den simple ferie under sydlige himmelstrøg i en strandhytte lige på stranden.
Mange drømmer også at denne strandhytte skal ligge i vandkanten på en af Thailands mange skønne bountyøer. Derfor har vi lavet denne artikel, hvor vi vil prøve at beskrive nogle af de mange muligheder du har for en dejlig ferie rundt omkring i Thailand, hvad enten du måtte ønske dig en simpel bambus-strandhytte eller en af de mere luksuriøse med aircondition om natten og roomservice om morgenen..

Men hvad er en strandhytte egentlig ?

* Simpel bolig der ligger direkte på stranden
* Billig og formentlig uden den store luksus
* Lavet i naturmaterialer såsom bambus og palmer
* Omkranset af fantastisk natur, fred og ro..

Ovenstående er vores defination af hvordan en strandhytte i Thailand bør være men du kan helt sikkert have din egent holdning til dette. På denne side vil vi bekrive nogle af de strandhytter som vi foretrækker når rejsen går til Thailand..


Stacks Image 2364
Dejlige Koh Mook..
Koh Mook er stadig relativt ukendt for de fleste vesterlændinge der tager på ferie i Thailand og derfor er det stadig også muligt at opleve den rigtige autentiske bounty-stemning på øen. Et sted som vi rigtigt godt kan lide på Koh Mook er Charlie Beach Resort. Ikke det billigste sted men super dejligt resort med bungalows lige ned til stranden !
Stacks Image 2368
Underskønne Koh Tao..
Koh Tao er i de senere år blevet en rigtig dansker favorit hvilket ikke er så underligt da øen nemlig byder på det mest utrolige, dejlige, krystalklare bade vand og fantastiske dykkermuligheder. Koh Tao er en rigtig bountyø hvis du kigger dig godt for og kommer lidt væk fra de mest befolkede steder på øen.
En af vores absolutte favoritter på Koh Tao er
Koh Tao Bamboo Huts som ligger kun ca. 1 km fra havnen på Koh Tao. På stedet er der kun 14 bambushytte som ligger i klipperne lige ned til det turkisblå hav og junglen i baghaven.
Stranden ved Thanya REsort
Autentiske strandhytter i vandkanten..
Koh Ngai er en lille ø der ikke ligger ret langt fra Ao Nang Krabi og he finder du resortet Thapwarin, som du helt sikkert bør overveje hvis du gerne vil bo lækkert helt ned til stranden. Thapwarin Resort er det eneste sted på Koh Ngai, hvor du kan bo i en strandhytte helt nede i strandkanten og nyde havets brusen på nærmeste hold. Stedet har kun lidt under 15 “bambus-hytter”, så hvis du gerne vil bo Robinson Crusoe style så skal du være ude i god tid og booke din overnatning på Thapwarin Resort.
Booking.com
Booking.com
Strandhytter i Thailand